Social Icons

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Πως ξεμπλοκάρουμε τους μεσημβρινούς

Είμαστε ενέργεια, η οποία κινείται σε 14 βασικούς μεσημβρινούς, που βλέπουμε αναλυτικά στα παρακάτω διαγράμματα, αλλά και 72.000 μικρότερα κανάλια, τα ονομαζόμενα nadis, και τα οποία συνδέουν ενεργειακά όλα τα όργανα και τα μέλη του σώματος. Η ενέργεια αυτή μπλοκάρεται με την επαναφορά στη μνήμη μας κάποιου τραυματικού γεγονότος. Το μπλοκάρισμα αυτό της ενέργειας μας δημιουργεί τα αρνητικά συναισθήματα που αισθανόμαστε.
Το μπλοκάρισμα αυτό της ενέργειας εκτός από τα αρνητικά συναισθήματα που μας δημιουργεί, μας δημιουργεί και οργανικές παθήσεις όχι μόνο στο βασικό όργανο που αντιστοιχεί ο μεσημβρινός, αλλά και στα σημεία που περνάει.
Κάθε συναίσθημα μπλοκάρει τον αντίστοιχο μεσημβρινό και τα όργανα τα οποία συνδέονται με αυτό τον μεσημβρινό με αποτέλεσμα:
Όταν βιώνουμε εγκατάλειψη, απιστία, χαμό, έλλειψη αγάπης έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς του παχέως εντέρου και της καρδιάς με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο λεπτό έντερο ή στην καρδιά.


Όταν βιώνουμε ανησυχία, απελπισία, αηδία, νευρικότητα έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς της σπλήνας ή του στομάχου με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στη σπλήνα ή στο στομάχι.
Όταν βιώνουμε κλάμα, αποθάρρυνση, απόρριψη, θλίψη, πόνο έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς του πνεύμονα ή παχέως εντέρου με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο πνευμόνι ή στο παχύ έντερο και στο δέρμα.
Όταν βιώνουμε θυμό, πικρία, ενοχή, μίσος, μνησικακία., πανικό, κατάθλιψη έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς του ύπατος και της χολής με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στο συκώτι και στη χολή και σίγουρα βέβαια στη μέση και στον αυχένα.
Όταν βιώνουμε κατάκριση, τρόμο, φόβο έχουμε μπλοκάρισμα στους μεσημβρινούς των νεφρών ή της ουροδόχου κύστης με αποτέλεσμα να έχουμε πρόβλημα στα νεφρά ή στην κύστη και σίγουρα βέβαια στη μέση και στον αυχένα.
Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης
Στο παρακάτω γράφημα βλέπουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, ο οποίος μπλοκάρεται κυρίως από φόβο. Ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης μαζί με τον μεσημβρινό των νεφρών αντιπροσωπεύουν το στοιχείο της Γης, που ο φόβος τους δημιουργεί μπλοκάρισμα.

 Το μπλοκάρισμα αυτό δεν δημιουργεί πρόβλημα μόνο στην ουροδόχο κύστη, αλλά και στη μέση, στον αυχένα και σε όλο το μήκος της σπονδυλικής στήλης. Είναι δε τόσο δυνατό που μπορεί να δημιουργήσει κήλη ή να φθείρει και να μειώσει τον χόνδρο ανάμεσα στους σπονδύλους. Όπως βλέπουμε στο παρακάτω γράφημα, κατά μήκος του ενεργειακού μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης υπάρχουν ενεργειακά σημεία που επηρεάζουν την ουροδόχο κύστη, καθώς τη μέση και τον αυχένα. Αν λοιπόν κάνουμε μαλάξεις πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης, που βρίσκεται στη βάση των φρυδιών, στην κορυφή του κεφαλιού αλλά και στο τέλος, που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού, ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό και ανακουφίζουμε τη μέση από τους πόνους. Μπορούμε επίσης να βοηθήσουμε τη μέση μας και με τη ρεφλεξολογία ξεκινώντας μαλάξεις στο κόκκαλο από τη βάση του μεγάλου δακτύλου, κατευθυνόμενοι προς τον αστράγαλο, αλλά και πιέζοντας το σημείο της ουροδόχου κύστης, που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα. Απενεργοποιώντας τον φόβο,
όλες τις μεθόδους που σας αναλύω, ή ζητώντας βοήθεια από ενεργειακό θεραπευτή, αλλά και πιέζοντας τα ρεφλεξολογικά σημεία και ξεμπλοκάροντας τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης, είναι βέβαιο ότι όχι μόνο θα βρείτε ανακούφιση, αλλά, στις περισσότερες περιπτώσεις, οριστική θεραπεία των προβλημάτων της μέσης σας.
Μπορούμε ακόμα να λύσουμε άμεσα το πρόβλημα του βρεξίματος των παιδιών τη νύχτα, αν κάνουμε μαλάξεις στο ρεφλεξολογικό σημείο της ουροδόχου κύστης που είναι στη μέσα πλευρά του ποδιού, εκεί που τελειώνει η καμάρα και ξεκινά η πατούσα, σε συνδυασμό όμως με κινησιολογία, πιέζοντας δυνατά στην αρχή του μεσημβρινού της ουροδόχου κύστης που είναι στη βάση των φρυδιών, στην κορυφή του κεφαλιού αλλά και στο τέλος που είναι το μικρό δάκτυλο του ποδιού. Τα παιδιά βρέχονται τη νύχτα διότι μπλοκάρεται ο μεσημβρινός της ουροδόχου κύστης από φόβο ή από ανασφάλεια, κυρίως όταν οι γονείς τους τσακώνονται. Όταν λοιπόν ξεμπλοκάρουμε τον μεσημβρινό της ουροδόχου κύστης (τις μαλάξεις αυτές τις κάνουμε για αρκετές μέρες και τις επαναλαμβάνουμε μερικές φορές τον μήνα για συντήρηση έως ότου εκλείψει το πρόβλημα). Τη μέθοδο αυτήν έχω εφαρμόσει σε πολλά παιδιά και τα έχω απαλλάξει από αυτό το πρόβλημα. Η μέθοδος αυτή μπορεί ακόμα να εφαρμοστεί με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας και σε ηλικιωμένους που έχουν ακράτεια

Συμπέρασμα: Τα σώματα μας δεν είναι τίποτα άλλο από πληροφορίες και ενέργεια η οποία κυκλοφορεί σε ποτάμια που αποκαλούμε μεσημβρινούς, αλλά και διανέμεται από επτά βασικά ενεργειακά κέντρα (chakras). Αρρωσταίνουμε διότι με συγκεκριμένες αποφάσεις μας θέτουμε εμπόδια στην κυκλοφορία της ενέργειας, αυτά τα εμπόδια μας δημιουργούν όλα τα συμπτώματα και τις ασθένειες που έχουμε. Όλα τα συμπτώματα αντανακλούν μπλοκαρισμένη ενέργεια. Ο θεραπευτής βοηθά τους συνανθρώπους του να επιστρέψουν στην εμπειρία της ολότητας με το να απαλλαγούν από την συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια (που συσσωρεύουν πάνω στους μεσημβρινούς τους και τα ενεργειακά κέντρα αλλά και τα όργανα τους όταν βιώνουν αρνητικά συναισθήματα). Όταν απαλλασσόμαστε από την αρνητική ενέργεια και τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα επανασυνδεόμαστε με την Πηγή μας όπου λαμβάνουμε άπειρη έμπνευση και καθοδήγηση για να πετάξουμε σε όλους τους τομείς της ζωής μας, βοηθάμε το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί, εναρμονίζουμε τις σχέσεις μας, και πραγματοποιούμε τα όνειρα μας, αφού τα βαρίδια που μας εμπόδιζαν (αρνητική ενέργεια και ενεργειακά μπλοκαρίσματα) έχουν εκλείψει. Λεπτομέρειες για το ξεμπλοκάρισμα των μεσημβρινών θα βρείτε στα βιβλία μου, αλλά και σε κατ’ ίδιαν συνάντηση μαζί μου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου