Social Icons

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ελκύστε ευημερία με το EFT

Το EFT, Emotional Freedom Technique ή Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης ανήκει στις νέες μεθόδους που αναφέρονται σαν ενεργειακή ψυχολογία. Σχεδιάστηκε από τον Gary Craig πριν από μερικά χρόνια και από τότε έχει γνωρίσει ραγδαία εξάπλωση.  Πολλοί εναλλακτικοί θεραπευτές τη χρησιμοποιούν σαν συμπληρωματική και ενισχυτική μέθοδο στις θεραπείες τους χάρη στην απλότητα της εφαρμογής της και τα σημαντικά της αποτελέσματα.
  Η τεχνική αυτή βασίζεται σε απαλά χτυπήματα με τα δάχτυλα σε συγκεκριμένους μεσημβρινούς στο πρόσωπο και το σώμα που χρησιμοποιούνται και στον παραδοσιακό βελονισμό. Συνδυάζονται με κάποιες δηλώσεις που ορίζουν το πρόβλημα, ακολουθούνται από μια γενική θετική δήλωση και εντυπώνονται βαθειά στο υποσυνείδητο. Το  EFT δεν είναι ύπνωση και δεν αντικαθιστά την κλασική ψυχολογική θεραπεία. Είναι ένα εργαλείο που ενισχύει τη συναισθηματική γαλήνη και την ισορροπία του σώματος. Είναι απλό, εύκολο στην εφαρμογή του και ασφαλές.
  Οι προσπάθειες μας να θεραπευτούμε ή να αλλάξουμε τη ζωή μας συνήθως δεν αποδίδουν γιατί σαμποτάρονται από τις καταγραφές που βρίσκονται θαμμένες στο υποσυνείδητο. Το EFT δουλεύει με το υποσυνείδητο. Το χτύπημα των μεσημβρινών με τις ταυτόχρονες δηλώσεις, ουσιαστικά αλλάζουν αυτές τις καταγραφές και σταδιακά απελευθερώνουν τη μπλοκαρισμένη ενέργεια. Όταν η ενέργεια ρέει απρόσκοπτα, το σώμα είναι ελεύθερο να δημιουργήσει καινούργιες καταγραφές.
  Η Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα όχι μόνο σε ζητήματα υγείας και άγχους αλλά σε οτιδήποτε μας μπλοκάρει και δυσκολεύει τη ζωή μας, όπως σε ζητήματα σχέσεων και αφθονίας.

     CAROL  LOOK

  Η Carol Look είναι μια πετυχημένη θεραπεύτρια που ειδικεύεται στο πώς να έλξουμε ευημερία στη ζωή μας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο EFT σε συνδυασμό με το Νόμο της Έλξης. Πριν γίνει EFT master δούλευε ως κλινική κοινωνική λειτουργός με διδακτορικό στην υπνοθεραπεία. Κάποια στιγμή ανακάλυψε ότι συνδυάζοντας την κλασική της εκπαίδευση με ενεργειακές μεθόδους είχε εκπληκτικά αποτελέσματα στη θεραπεία των πελατών της.
  Χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό του EFT με προχωρημένες μεθόδους του Νόμου της Έλξης πετυχαίνοντας ανύψωση της δόνησης του σώματος ώστε ν' απελευθερωθούν τα μπλοκαρίσματα και οι περιοριστικές αντιλήψεις που έχουμε απορροφήσει ή υιοθετήσει κατά τη διάρκεια της ζωής μας.
  Είναι γνωστή για τα βιβλία της, Attracting Abundance With EFT και Improve Your Eyesight With EFT. Στο βιβλίο Attracting Abundance With EFT, δίνονται πάνω από 60 ασκήσεις πάνω στο EFT μαζί με εκατοντάδες δηλώσεις που απελευθερώνουν τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Όποια κι αν είναι η πηγή τους, φόβος, ενοχή, απαξίωση, δίνονται μέθοδοι για να τα ανακαλύψουμε και να τα εξουδετερώσουμε.
  Παρουσιάζονται εύκολοι τρόποι για να χρησιμοποιήσουμε το Νόμο της Έλξης μέσα από οχτώ διασκεδαστικά παιχνίδια ευημερίας. Το παιχνίδι του "Ναι" και της Ευγνωμοσύνης είναι κάποια από αυτά. Τρόποι για να επικεντρωθούμε στο σκοπό μας, στις σκέψεις και τις προσδοκίες ώστε να προσελκύσουμε τη ζωή που επιθυμούμε.
  Η Carol Look εμφανίζεται στο ντοκυμαντέρ The Tapping Solution και στοOperation: Emotional Freedom, που επικεντρώνεται στη βοήθεια βετεράνων που υποφέρουν από PTSD.

  Έχει δημιουργήσει πολλά προγράμματα με τη μορφή CD και DVD για κάθε πρόβλημα ξεχωριστά. The Vibration of Abundance, Business Abundance Now, Pain Relief with EFT, Clearing Clutter with EFT, From Overwhelm to Clarity, Eliminating your Fear of Public Speaking.  Άγχος, έλεγχο του πόνου, φοβίες, εθισμοί, θυμός, κατάθλιψη, μετατραυματικό στρες, βελτίωση της όρασης, χάσιμο βάρους είναι μερικά από αυτά. Επικεντρώνεται σε κάθε πρόβλημα χρησιμοποιώντας ασκήσεις EFT σε συνδυασμό με ασκήσεις που απευθύνονται στο υποσυνείδητο και στην ισορροπία του ενεργειακού σώματος.
  Μπορείτε να βρείτε αυτά τα προγράμματα, όπως και τα βιβλία στο site της:


Πηγή


                           Κατάθλιψη,πως να απελευθερωθείτε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου