Social Icons

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Πως η βιταμίνη C συμβάλει στην πρόληψη ιώσεων και ασθενειών

Εάν υποφέρετε από κόπωση, μυϊκή αδυναμία, άλγη αρθρώσεων και μυών , αιμορραγία των ούλων ή εξανθήματα στα πόδια τότε ο οργανισμός σας ζητάει βιταμίνη C.  Οτιδήποτε, από ένα κοινό κρυολόγημα μέχρι και καρκίνο δεν μπορεί να αντισταθεί στη θεραπευτική δύναμη της βιταμίνης C. Στην πραγματικότητα , δεν υπάρχει ούτε ένας ιός που να μπορεί να επιβιώσει με την παρουσία αυτού του σημαντικού αντιοξειδωτικού.
Πως η βιταμίνη C συμβάλει στην πρόληψη ιώσεων και ασθενειών
Ο εμπειρογνώμονας Dr Thomas Levy τονίζει «η βιταμίνη C αναφέρεται ως ένα αντιοξειδωτικό που προσφέρει ή λαμβάνει πάνω του ηλεκτρόνια. Από την άλλη πλευρά, μία τοξίνη, λοίμωξη ή οτιδήποτε προκαλεί ιατρικό σύμπτωμα στο σώμα είναι αποτέλεσμα οξειδωτικού στρες και έλλειψης ηλεκτρονίων.» Επομένως είναι αρκετά σαφές πως αν το σώμα μας δε διαθέτει αρκετά ηλεκτρόνια , θα αρρωστήσει.
Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος να κατανοήσουμε γιατί μία υγιεινή διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά και βιταμίνη C μας βοηθά να αποτρέψουμε κάθε νόσο. Καταναλώνοντας αρκετή βιταμίνη C καθιστούμε αδύνατον για το σώμα μας να βιώσει μία κυτταρική φλεγμονή. Και θυμηθείτε ότι η φλεγμονή είναι ένα ουσιαστικό συστατικό για κάθε χρόνια , εκφυλιστική ασθένεια συμπεριλαμβανομένου και του καρκίνου.

Η βιταμίνη C έχει αποδειχθεί ότι αποτοξινώνει, σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα και πολλά περισσότερα
Σύμφωνα με την εργασία του ινστιτούτου Linus Pauling, η θεραπεία με βιταμίνη C έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει και αντιστρέφει σοβαρές καταστάσεις υγείας όπως ο καρκίνος. Σε γενικές γραμμές το ινστιτούτο συστήνει στους υγιείς ανθρώπους να τρώνε καθημερινά 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών, με την κάθε μερίδα να προσφέρει 200mg βιταμίνης C. Προφανώς αν πάσχετε από οποιαδήποτε ασθένειας, απαιτούνται μεγαλύτερες ποσότητες και όχι μόνο από το στόμα.
Η έρευνα έχει δείξει ότι μία ποσότητα 10mg ανά ημέρα μπορεί να εξαλείψει την απειλή του σκορβούτου. Καρδιοπάθειες και καρκίνος απαιτούν μεγαλύτερες ποσότητες. Το κύριο σημείο είναι ότι τα προβλήματα υγείας όπως ο καρκίνος, η στεφανιαία νόσος, ο διαβήτης, η ουρική αρθρίτιδα , η υψηλή αρτηριακή πίεση και το εγκεφαλικό επεισόδιο αντιμετωπίζονται όλα με θεραπεία βιταμίνης C.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου