Social Icons

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Συζήτηση με το Θεό, ένας ασυνήθιστος διάλογος (ολόκληρη η ταινία)

Έχω ακούσει το κλάμα της καρδιάς σου. Έχω δει την αναζήτηση της ψυχής σου. Ξέρω πόσο βαθιά έχεις ποθήσει την αλήθεια. Το φωνάζεις με πόνο, το φωνάζεις με χαρά. Αδιάκοπα. Με ικετεύεις. Να εμφανιστώ. Να αποκαλυφθώ. Το κάνω εδώ τόσο ξεκάθαρα που δεν μπορείς να το παρανοήσεις.

Φαντάσου να μπορείς να κάνεις στο Θεό τις πιο δύσκολες ερωτήσεις που έχουν σχέση με την ύπαρξη σου, ερωτήσεις για την αγάπη και την πίστη, τη ζωή και το θάνατο, το καλό και το κακό..

Μια ασυνήθιστη εμπειρία, που καθώς θα τη βιώνεις θα συγκινηθείς, θα χαρείς, θα κλάψεις και θα γελάσεις με το χιούμορ που περιέχει. Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι κάτι θα αλλάξει. Κάτι θα μεταμορφωθεί μέσα σου... (Πηγή)


Δείτε ολόκληρη την ταινία :





Μεταφορά σε ταινία του παγκόσμιου μπεστ σέλερ του Νιλ Ντόναλντ Γουόλς "Συζήτηση με το Θεό". Το αυτοβιογραφικό αυτό βιβλίο είναι η τρίτομη συνέντευξη που ο Νιλ πήρε από τον Θεό. Η ταινία παρουσιάζει όλη την ιστορία, δηλαδή τα σχετικά με το πώς ο Θεός άρχισε να μιλά στον Νιλ, παρουσιάζει τη σχέση του με το Θεό, την καθημερινή του ζωή, τον εσωτερικό του κόσμο, τα προβλήματα και τις απογοητεύσεις του, καθώς και τη γενικότερη προσωπικότητα και ψυχοσύνθεσή του.

Alobar's Place

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου