Social Icons

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

The Healing Code

Το 2004 το University Medical Center που εδρεύει στο Ντάλας του Τέξας δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας έρευνας στην οποία διαπίστωνε ότι οι περισσότερες θεραπείες που εφαρμόζονται σήμερα δεν αποτελούν κάτι περισσότερο από έναν επίδεσμο. Κι αυτό γιατί αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα μιας ασθένειας κι όχι την αιτία που τη δημιουργεί.
  Όλοι οι ειδικοί στην υγεία έπειτα από πολυάριθμες έρευνες παγκοσμίως συμφωνούν πια ότι η πρώτη αιτία που δημιουργεί ασθένεια είναι το άγχος. Έχουν αποδείξει πως αν ο ανθρώπινος οργανισμός παραμένει σε κατάσταση άγχους για πολύ καιρό, στις 95% των περιπτώσεων θ'ακολουθήσει κάποια ασθένεια.

  Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση άγχους όλα τα κύτταρα του σώματος βρίσκονται σε επιφυλακή και παίρνουν θέση άμυνας, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο όταν ο οργανισμός αντιμετωπίζει κάποιο κίνδυνο. Σ'αυτή την περίοδο οι ανοσοποιητικές, αναπαραγωγικές, νευρολογικές κι οι υπόλοιπες λειτουργίες του σώματος αναστέλλονται και εμποδίζουν την ανάπτυξη μέχρι να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο.
  Φανταστείτε, λοιπόν, έναν οργανισμό που βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση για μεγάλη χρονική περίοδο.

    ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
  Πώς δημιουργείται, όμως, πραγματικά το άγχος; Δεν είναι κάτι που οφείλεται στις εξωτερικές περιστάσεις αλλά στον τρόπο που εμείς έχουμε προγραμματιστεί να αντιδρούμε σ'αυτές. Απόδειξη είναι το γεγονός πώς αντιδρούν τελείως διαφορετικά σε ένα τραυματικό γεγονός δύο διαφορετικά άτομα. Η πραγματική αιτία του άγχους είναι η κυτταρική μνήμη ή αλλιώς υποσυνείδητο. Εκεί αποθηκεύονται όλες οι αρνητικές και θετικές μνήμες και πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, κυρίως πριν την ηλικία των έξι χρόνων όπου τα κύματα του εγκεφάλου βρίσκονται συνεχώς στη συχνότητα δέλτα. Επομένως, όλες οι πληροφορίες που δέχεται το παιδί καταγράφονται και αποθηκεύονται αφιλτράριστα.
  Αυτός είναι ο λόγος που τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να θεραπευτούμε με συνειδητές διαδικασίες και τη δύναμη της θέλησης. Χρειάζεται να θεραπευθεί η κυτταρική μνήμη κι όλες αυτές οι λανθασμένες πεποιθήσεις που έχουν χαραχτεί με τη μορφή εικόνων στο υποσυνείδητο. Ταυτόχρονα θα πρέπει να θεραπευθούν αυτές οι εικόνες αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να τις ανασύρουμε μία μία, κάτι που θα ήταν όχι απλά χρονοβόρο αλλά ανέφικτο.    THE HEALING CODES 
  Το 2001 ο Dr Alex Loyd PhD ανακάλυψε ένα απλό στην εφαρμογή του αλλά πανίσχυρο σύστημα αυτοθεραπείας που το ονόμασε The Healing Codes. Παντρεμένος με μια γυναίκα που έπασχε από σοβαρή μορφή κατάθλιψης, έψαχνε για 12 χρόνια να βρει κάποια θεραπεία  που θα μπορούσε να τη βοηθήσει. Δοκίμασε όποια συμβατική και εναλλακτική θεραπεία βρήκε, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος σπούδασε ψυχολογία προσπαθώντας να καταλάβει αυτή την ασθένεια.
  Τότε ανακάλυψε τέσσερα νέα ενεργειακά κέντρα που αν ενεργοποιηθούν με μια συγκεκριμένη συχνότητα θεραπεύουν όχι το ίδιο το σώμα, αλλά τις υποσυνείδητες αρνητικές εικόνες. The Healing Codes είναι ο μηχανισμός που ενεργοποιεί ισχυρά θεραπευτικά κέντρα που επιτρέπουν στο σώμα ν ' αυτοθεραπευτεί. Αυτό γίνεται επειδή αφαιρεί από το σώμα το άγχος και τις πηγές που το δημιούργησαν, επιτρέποντας έτσι στο νευρο-ανοσοποιητικό σύστημα να αναλάβει και να θεραπεύσει κάθε ανισορροπία.
  Ο Dr Ben Johnson MD διατηρούσε μια κλινική εναλλακτικής θεραπείας του καρκίνου στην Ατλάντα, όταν το 2002 διαγνώστηκε με την ασθένεια Lou Gehrig, η οποία είναι θανατηφόρα στις περισσότερες περιπτώσεις. Μετά από έρευνα οδηγήθηκε στον Alex Loyd και μετά από θεραπεία οχτώ εβδομάδων η ασθένεια εξαφανίστηκε από τον οργανισμό του. Από τότε αποφάσισε να δουλέψει με τον Alex Loyd για τη διάδοση των Healing Codes.

    ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ HEALING CODES

  Το σώμα αποτελείται από ενέργεια και δουλεύει σαν μια γεννήτρια συχνοτήτων. Κάθε συναίσθημα, κάθε ανάμνηση δονείται σε μια συγκεκριμένη συχνότητα. Για ν'αναιρέσεις μια συχνότητα πρέπει να την ταιριάξεις με μια ίση και αντίθετη. Οι αναμνήσεις μας μπορεί να είναι άπειρες, αλλά τα αρνητικά συναισθήματα που κρύβονται πίσω απ'αυτές είναι συγκεκριμένα.

  Όταν το μυαλό σκέφτεται το φόβο, στέλνει συχνότητες φόβου. Δουλεύοντας με τα θετικά αντίθετα, εξουδετερώνουμε την εκπομπή των αρνητικών συχνοτήτων. Αυτές οι αρνητικές συχνότητες μπορούν ν'αντιμετωπιστούν, χρησιμοποιώντας μια κωδικοποιημένη συχνότητα που συνδέεται με τη φυσική συχνότητα στην οποία δονείται το σώμα. Μπορούμε να στείλουμε ένα σήμα στις αρνητικές αναμνήσεις χωρίς να χρειάζεται να τις ανακαλύψουμε ή να τις ξαναζήσουμε.

  Στο βιβλίο The Healing Codes, Νο 1 best seller στο Amazon, που έχουν γράψει ο Alex Loyd και ο Ben Johnson περιγράφεται αναλυτικά πώς χρησιμοποιούνται αυτοί οι κωδικοί. Στο πίσω μέρος του βιβλίου υπάρχει ένα ευρετήριο όλων των ασθενειών και οι κωδικοί που αντιστοιχούν σε κάθε μία. Είναι μια απλή διαδικασία που κρατάει μόνον έξι λεπτά και μπορεί να την κάνει οποιοσδήποτε χρησιμοποιώντας τη φυσική ενέργεια του σώματος. Ο 7χρονος γιος του Ben Johnson την κάνει μόνος του.

  Φυσικά, The Healing Codes αναφέρονται όχι μόνο σε προβλήματα υγείας, αλλά σε όλα τα θέματα που είναι μπλοκαρισμένα εξαιτίας αρνητικών πεποιθήσεων, όπως θέματα ευημερίας και σχέσεων με αγαπημένα πρόσωπα ή στην υγεία των κατοικιδίων μας που απορροφούν τις δικές μας αρνητικές ενέργειες.

    ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

   Στην ιστοσελίδα του Dr. Alex Loyd μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα που αφορούν αυτούς τους θεραπευτικούς κώδικες. 

  1. The Healing Codes Package
Περιλαμβάνει το εγχειρίδιο των Healing Codes, οδηγό τσέπης, ένα εισαγωγικό DVD από τον Alex Loyd που εξηγεί με λεπτομέρειες πώς χρησιμοποιούνται οι H.C., ένα σετ από 12 CD καθοδήγησης 12 ημερών και 8 προσωπικές συνεδρίες με έναν πιστοποιημένο θεραπευτή των H.C.

 2. The Truth Technique
Βασίζεται στην τεχνική Muscle Testing ή Bio-energetic Testing που εφαρμόζεται σε πολλά πανεπιστήμια ως μια προχωρημένη διαγνωστική μέθοδος και επιτρέπει την πρόσβαση σε πληροφορίες που κατέχει η εσωτερική ευφυία μας. Ο Alex Loyd την έχει προσαρμόσει στους Healing Codes ώστε να γίνεται πολύ εύκολα και με μεγάλη ακρίβεια.

 3. Προσωπικές συνεδρίες από το τηλέφωνο μ'έναν πιστοποιημένο θεραπευτή των Healing Codes. Οι συνεδρίες αυτές δεν είναι θεραπευτικές συζητήσεις ή συμβουλευτική. Κρατάνε 5-10 λεπτά και αυτό που κάνει ο θεραπευτής είναι να προσαρμόζει τους κωδικούς στο συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πελάτης του και να τον καθοδηγεί για να θεραπευτεί μόνος του.

 4. Διαλογισμούς και τους QCodes και Success Codes για όσους χρησιμοποιούν ήδη τους Healing Codes.
http://www.thehealingcodes.com/cmd.php?af=1313774
  Σημείωση: Προτείνω μόνο θεραπευτικές μεθόδους που θεωρώ πρωτοποριακές στον ενεργειακό τομέα, από θεραπευτές καταξιωμένους στο χώρο τους για την ακεραιότητά τους και την αποτελεσματικότητα αυτών των μεθόδων. Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται διάγνωση και δεν αντικαθιστούν την κλασική ιατρική και ψυχοθεραπεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου